Bedrijfsprofiel

Innovatieve producten voor gerenommeerde klanten in een toekomstgerichte, internationale markt - dat is waar SUSS MicroTec voor staat. De SUSS Group, met hoofdkantoor in Garching bij München, Duitsland, ontwikkelt en produceert procesoplossingen voor microstructureringstoepassingen in de halfgeleiderindustrie en aanverwante markten — een gebied waarin SUSS MicroTec meer dan zeventig jaar ervaring heeft. Ons portfolio omvat een uitgebreide reeks producten en oplossingen voor backend-lithografie, waferbonding en fotomaskerverwerking, aangevuld met micro-optische componenten.

Bij SUSS MicroTec in Eindhoven is de inkjetprinttechnologie PiXDRO ondergebracht. Het Eindhovense team ontwikkelt industriële inkjetprocessen en -toepassingen voor verschillende industrieën.

Inkjetprinten is een contactloze technologie voor additieve productie die functionele materialen toepast voor een verscheidenheid aan toepassingen. De precieze druppelplaatsing en nauwkeurige druppelvolumes maken functioneel inkjetprinten geschikt voor gedrukte elektronica, displays, OLED, sensoren, PCB's, halfgeleiderassemblage, chemische bewerking, fotovoltaïsche energie, life science en optica.

We zijn voor 16 uur per week, voor 2 maanden, met mogelijkheid tot verlenging, op zoek naar een

Lab Operator

Locatie: Eindhoven, Nederland

Taken

  • Laden en ontladen van printed circuit boards (PCBs) op een industriële inkjet printer
  • Signaleren van eventuele problemen die zich voordoen op deze industriële inkjet printer
  • Visuele beoordeling van de print kwaliteit en het informeren van de specialisten over eventuele onvolkomenheden met deze print kwaliteit
  • Maken van foto’s van de PCBs voor en na de print en deze foto’s archiveren
  • Zorgvuldig bijhouden van administratie over de geprinte PCBs (welke klant, hoeveel borden zijn er geprint, welke zijn goed of slecht geprint)
  • Verpakken van geprinte PCBs voor verscheping naar de klanten
  • De werkzaamheden vinden plaats in een laboratorium, in dit laboratorium gelden er regels voor gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals het dragen van veiligheidsschoenen, labjas en handschoenen.

Voor aanvang van de werkzaamheden ontvangt de lab operator duidelijk veiligheidsinstructies en training op de uit
te voeren werkzaamheden

Profiel

  • MBO/HBO in een technische richting.

Wij bieden

  • Een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met mogelijkheid tot verlenging.
  • We werken in een platte organisatie met korte lijnen, waardoor iedereen de kans krijgt om mee te doen en zich verder te ontwikkelen. We kijken ernaar uit om mensen te zien die het leuk vinden om met ons mee te groeien en onze producten elke dag beter te maken.

Interesse?

Meer informatie over de functie neem contact op met Joost Hermans: joost.hermans@suss.com. Wil je
solliciteren neem dan contact op met Maaike Terhorst: recruitment.smtnl@suss.com

SUSS MicroTec Netherlands BV
Human Resources

Maaike Terhorst
Luchthavenweg 10
5657EB Eindhoven
The Netherlands

E-mail: recruitment.smtnl@suss.com